Kush Jemi Ne

Ne ofrojmë zgjidhje për rritjen e bizneseve.

Mbajtja e të dhënave të sakta financiare është çelësi i suksesit të biznesit. Na lejoni t’i trajtojmë numrat ndërkohë që përqendroheni në atë që bëni më mirë!

Konsultohu me ne

Consectetur adipiscing elit sed do eiusm onse ctetur adipiscing elit.

Menaxhimi i financave

Consectetur adipiscing elit sed do eiusm onse ctetur adipiscing elit.

Aldtax

ALDTAX  eshte nje firme lokale qe operon ne Republiken e Kosoves, e cila ofron shërbime Regjistrimit dhe likuidimit te shoqerive, te kontabilitetit, tatimeve dhe keshilla per biznesin si dhe sherbime tjera per nje game te gjere te bizneseve, institucioneve financiare dhe per organizatat jofitimprurese.


ALDTAX sjell njohurite e saj per tregun vendor me eksperiencen shume vjeqare te stafit te saj, duke u ofruar klienteve te saj sherbime te nje cilesie te larte.


Objektivi yne eshte per te ofruar klienteve tane nje sherbim te panderprere gjat gjithe kohes. Ne e dime se kudo qe te jeni, marredheniet e ngushta dhe efektive jane te rendesishme per ju prandaj ne jemi te angazhuar per bashkpunim afat-gjate si keshilltari juaj i besuar.


Objektivi yne kryesor për klientët tanë është ngritja e produktivitetit të bizneseve të tyre, duke u ndihmuar të kuptojnë përfitimet që u sjellin shfrytëzimi i shërbimeve tona. Ne ofrojmë shërbime të kualitetit të lartë. Ne jemi kompani që ofron shërbime dhe angazhohemi për një bashkëpunim afatgjatë me klientët tanë. 


Duke ndërlidhur njohuritë tona të gjëra për bizneset, me aftësitë e specializuara në Kontabilitet, Analiza Financiare, vlerësime dhe konsultime të bizneseve, tatimeve, klientët tanë janë më afër njohurive të nevojshme personale dhe individuale, si dhe këshillave që u nevojiten për të qenë të suksesshëm.

About Us