https://aldtax.com/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_09.png
https://aldtax.com/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_11.png
Mirë se vini
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://aldtax.com/wp-content/uploads/2020/08/floating_image_10.png
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://aldtax.com/wp-content/uploads/2022/09/team.png

aldtax është një firm lokale e themeluar në vitin 2010 me emrin Fintax Experts dhe pas riorganizimit dhe brendimit të saj funkison me ermin dhe logon e re si aldtax L.L.C  tani është njëra ndër firmat lidere të konsulencës financiare në Kosovë dhe ofron shërbime të kontabilitetit, tatimeve dhe këshilla tjera biznesore për biznese dhe organizata jo qëveritare.

Ekipi ynë përbëhet nga profesionist me përvojë, përfshirë kontabilist të certifikuar,auditor të brendshëm,ekspert tatimesh dhe një ekip mbështetës të profesionistëve me diploma në administrim biznesi dhe financa.

Zotimi ynë për të ofruar shërbime të kualitetit të lart arrihet përmes qasjes së personalizuar që i ofrojmë klientëve tanë. Ne përdorim profesionistët tanë më të mirë në dispozicion për të ofruar shërbime profesionale me kosto të përballueshme dhe me kohë.

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image