Na dërgo e-mail

info@aldtax.com
nderim.beqiri@aldtax.com

Vendndodhja jonë

Bulevardi Dëshmorët e Kombit HY 68 Nr.9, Prishtinë, Kosovë

Na telefononi

Mobile: +383 (0) 45 660 722
Mobile: +383 (0) 44 145 147

Orari i punës

Nga e Hëna në të Premte - 09:00 deri në 17:00
E Shtunë dhe e Dielë - Mbyllur

Na kontakto

Me kënaqësi ju përgjigjem të gjithëve pyetjeve tuaja

Na kontaktoni për financat tuaja !!

Nga balancimi i librave te maksimizimi i fitimeve, mbështetuni tek ne për të gjitha nevojat tuaja të kontabilitetit. Le të lundrojmë së bashku suksesin tuaj financiar!

Kontaktoni me ne!

    Contact Us